Wembley

Fodboldrejser til England

Fodboldrejser som vinderHar du ikke været af sted før, så er en fodboldrejse til England et godt bud på din første tur til udlandet for at se fodbold.

For når det gælder fodbold, så har England det hele. Her er stemning altid i top – hvad enten du sidder på Old Trafford eller et stadion for en klub, der spiller i en af de nederste rækker. For klubbernes fans er dedikerede, og de vil gøre alt for at få deres klub frem til en sejr.

Og det kan ofte også ses på resultaterne, hvor selv de mindste klubber ofte kommer langt i pokalturneringen. Det ser man ikke på samme måde i andre lande.

Hvad skal du se?

Hvis du har en engelsk favoritklub, så er det jo oplagt at se dem spille. Men ellers er der frit valg på alle hylder.

Den nemmeste løsning er at vælge en Londonklub som f.eks. Chelsea eller Arsenal. Det er nemt at komme til London, og udover fodbold er der også en masse andre ting at opleve.

Du kan f.eks. tage på sightseeing, shoppingtur eller nyde en pint eller to på en af Londons mange pubber. Selve flyveturen dertil er kort, og prisen for flybilletter er ofte lav, da der er stor konkurrence på netop den rute.

Et alternativ kunne være Manchester, som du også nemt kommer til. Her kan du se hhv. Manchester United og Manchester City – eller dem begge på en weekend. Begge hold er helt sikkert et besøg værd.

Og så er der jo Liverpool FC med Daniel Agger. Liverpool kan også nås direkte med fly fra København, og udover fodboldklubben kan byen også byde på en masse seværdigheder relateret til The Beatles.