Limone

Overvejelser omkring Gardasøen camping

Vælg det rette sted ved GardasøenOvervejer du Gardasøen camping til sommer, så læs lige med her først. For der er visse overvejelser, som du bør gøre dig, inden du bestiller din campingferie.

Den oplagte løsning er naturligvis at smide teltet i bilen eller spænde campingvognen bagpå – og så tage af sted. Den løsning har helt sikkert også mange fordele. Det er naturligvis billigst at tage sit eget telt med. Og I behøver ikke tænke på at begrænse mængden af bagage. Samtidig er der en stor frihed i at have sin egen bil med på ferie.

Ulempen er til gengæld, at der er 1500 km til Gardasøen. Og det er en lang tur ned igennem Tyskland – specielt hvis I har børn med i bilen. De bliver hurtigt utålmodige, og med mindre I kører om natten, så skal I have minimum en overnatning undervejs.

Alternativer til turen i egen bil

Heldigvis er der en løsning, der på mange måder er bedre end turen i egen bil. Denne løsning hedder et fly til f.eks. Milano eller en af de andre storbyer i nærheden af Gardasøen. Og i lufthavnen lejer i så en bil, der kan køre jer det sidste stykke til søen.

I kan naturligvis ikke have eget telt (eller campingvogn) med. Men det er ikke noget problem at leje på de fleste campingpladser ved Gardasøen. Og her kan I også leje hytter eller mobilhomes. Alternativt kan I vælge at bo på hotel eller i en ferielejlighed (noget I naturligvis også kan i egen bil).

Denne løsning er lidt dyrere, men til gengæld slipper I for den lange tur igennem Tyskland.